Dvije dame, dvije knjige … Do sad, a budućnost je pred nama …

razvojni put djetetaLana Kihas i Petra Gotal su magistre ranog i predškolskog odgoja, vode radionice i edukacije, uče svašta – što sebe, što druge … Puno, puno toga one znaju i mogu. Dio svog znanja i zanimanja pretočile su u priručnike naziva Razvojni putokaz djeteta. Dok se polako rađao Razvojni putokaz djeteta za djecu od 5 do 7 godina, mi smo se upoznale online. Da, znam nije baš neko upoznavanje, ali takva su bila vremena. Da, da, znam, putokaz za djecu od 5 do 7 godina? Eto, krećemo od velikih prema malima, naopačke!

Uglavnom, upoznale smo se mi i uživo, izašao je i taj (naopačke) Razvojni putokaz, kad eto njih s nastavkom/prethodnikom. Kažu te dvije vrijedne dame: Čuj, mi ti imamo gotovu i drugu knjigu!

Uglavnom, da ja ne duljim previše – izlazi novi Razvojni putokaz!

Razvojni putokaz djeteta za djecu od 3 do 5 godina priručnik je koji na razumljiv i jednostavan način prati razvoj djeteta od njegove treće do pete godine.

Razvojni putokaz djeteta sadrži okvirne smjernice i razvojne miljokaze djeteta, a nudi i niz vrlo konkretnih i zanimljivih aktivnosti kojima odrasli (koji nisu profesionalci) mogu vrijeme provedeno s djetetom učiniti kvalitetnijim. Za odgojitelje, roditelje, skrbnike, bake, djedove…. (dovršite niz).

 

Kupi knjigu

 

Košarica

Add a product in cart to see here!
0