razvojni putokaz 3-5

Razvojni putokaz djeteta – za djecu od tri do pet godina

19.78

Razvojni putokaz djeteta je priručnik koji na razumljiv i jednostavan način prati razvoj djeteta od njegove 3. do 5. godine života. Razvojni putokaz djeteta sadrži okvirne smjernice i razvojne miljokaze djeteta, a nudi i niz vrlo konkretnih i zanimljivih aktivnosti kojima odrasli (koji nisu profesionalci) mogu vrijeme provedeno s djetetom učiniti kvalitetnijim.

Opis

Petra Gotal & Lana Kihas:

Razvojni putokaz djeteta

Putokaz za djecu od 3 do 5 godina

Razvojni putokaz djeteta je priručnik koji na razumljiv i jednostavan način prati razvoj djeteta od njegove 3. do 5. godine života. Razvojni putokaz djeteta sadrži okvirne smjernice i razvojne miljokaze djeteta, a nudi i niz vrlo konkretnih i zanimljivih aktivnosti kojima odrasli (koji nisu profesionalci) mogu vrijeme provedeno s djetetom učiniti kvalitetnijim. Autorice priručnika dolaze iz prakse, što im daje poseban uvid u potrebe odgojitelja u kontekstu praćenja razvoja djece u skupini. Priručnik i roditeljima i odgojiteljima služi kao alat za procjenu, praćenje i vrednovanje razvoja djeteta, a djeci daje mogućnost izražavanja, pomaže im u razvoju samopouzdanja, te kao alat za samovrednovanje.

ID = 052

ISBN: 9789536878413

Uvez: meki

Format: 235x 297

Broj stranica: 108

Autorice: Petra Gotal & Lana Kihas

 

Petra Gotal magistra je ranog i predškolskog odgoja. Zaposlena je u Dječjem vrtiću Lojtrica kao odgojitelj-mentor. Certificirana je voditeljica programa podrške roditeljstvu „Rastimo zajedno“ u organizaciji UNICEF-a Hrvatska, u sklopu kojeg provodi edukacije za roditelje. Također, provodi radionice i edukacije za odgojitelje razne tematike (Dokumentiranje odgojno-obrazovnog rada, Alati podrške na prijelazu iz vrtića u školu i dr.). Petra je voditeljica posebnog programa ranog učenja engleskog jeziku za djecu od 3 do 7 godina. U predškolskim ustanovama stekla je bogato iskustvo rada s darovitom djecom, o čemu je napisala i studiju slučaja.

 

 

Lana Kihas magistra je ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja. Ima dugogodišnje i bogato iskustvo u radu s djecom u različitim odgojno-obrazovnim ustanovama u Hrvatskoj te Francuskoj, Velikoj Britaniji i Irskoj. Trenutačno radi kao odgojitelj-mentor u zagrebačkom dječjem vrtiću Petar Pan.

Provodi razna istraživanja u području pedagogije slušanja djece. Organi­zira i provodi radionice za roditelje i stručna usavršavanja za odgojitelje na temu promatranja djece i kako uspješno komunicirati s djecom. Piše stručne i publicističke članke o teorijskim i praktičnim znanjima o odgoju i obrazovanju djece. Redovito sudjeluje u projektima i programima Agencije za mobilnost i programe Europske unije.

 

Dodatne informacije

Težina 0600 kg
Dimenzije 297 × 235 cm

Možda će vam se također svidjeti…

Košarica

Add a product in cart to see here!
0