Autorice

Žele podijeliti svoja iskustva, svoje znanje, svoje tehnike u nadi da će nekom pomoći. Mnoge od njih znaju, iz osobnog ili profesionalnog iskustva, koliko je takva pomoć potrebna i kako je ponekad teško pronaći pomoć ili savjet. Upoznajmo ponovno neke:

Petra Gotal i Lana Kihas

Autorice su odgojiteljice, s bogatim iskustvom u radu s djecom. Također, kontinuirano provode istraživanja, pišu članke o odgoju i obrazovanju djece rane i predškolske dobi, te provode edukacije za roditelje i odgojitelje. Dosad su im izdana dva priručnika: Razvojni putokaz djeteta – putokaz za djecu od 5 do 7 godina i Razvojni putokaz djeteta – putokaz za djecu od 3 do 5 godina.

Renata Rade, logoped s dugogodišnjim iskustvom rada u poliklinici Suvag i Marte Meo terapeut, o atipičnom komunikacijskom razvoju djece i poticanju komunikacije, piše u priručniku Mala djeca s komunikacijskim teškoćama.

Marina Mađerić, majka i autorica hrabro, iskreno, ponekad s humorom, a ponekad i s gorčinom, iznosi realnost roditelja i djeteta s teškoćama od rođenja do završetka vrtića, a u posebnoj knjizi o školi i uklapanju u “redovni” sustav školovanja …

Deniza Marasović, prof. logopedinja, s posebnom ljubavlju prema neobičnim riječima i posebnim razumijevanjem za sve koji riječi slažu malo drugačije….

Ima ih još, potražite ih na našim stranicama ….

Košarica

Add a product in cart to see here!
0