Doživite čudesno putovanje Hrvatskom!

Znate li gdje se u našoj divnoj zemlji nalazi najveći slap, a gdje najdublja jama? Kako možemo pronaći risa, a kako pratiti vukove? Postoje li biljke i životinje koje žive samo u Hrvatskoj? Koja biljka živi i do tisuću godina, a koja životinja nažalost samo dva tjedna? Kako se zove naša najduža planina i postoji li banka, ni više ni manje nego – pera?

Hrvatska je zemlja bogata prirodnim ljepotama i nevjerojatnim raznolikostima, a ekološki je jedan od najočuvanijih prostora u Europi! Zbog toga su kreativne slikovnice i kartice UPOZNAJ PRIRODNE LJEPOTE HRVATSKE, vodiči kao stvoren za svako dijete koje želi razvijati svoju maštu, kreativnost i upijati znanje doslovce kao mala spužva 🙂

Kroz maštovite ilustracije i prekrasne fotografije ugledat ćete oživjele hrvatske nacionalne parkove i parkove prirode, doznati fascinantne detalje o jedinstvenim biljkama i životinjama u nas, te sa svojim najmilijima itekako naučiti što prirodu Hrvatske čini privlačnom, posebnom i čudesnom.

Dragi roditelji, učitelji i odgojitelji, započnite svoje čudesno putovanje Hrvatskom uz ovaj pametni zeleni vodič još danas. Jedno je sigurno, kroz igru i učenje otkrit ćete jednu posve novu zemlju, u kojoj živite svakoga dana i doživjeti je na nov, zanimljiv i zabavan način!

Neka vaše čudesno putovanje Hrvatskom započne!

Komplet Upoznaj prirodne ljepote Hrvatske

Košarica

Add a product in cart to see here!
0