Kreativni odgojitelji

26.41 (198.99 kn)

Priručnik Kreativni odgojitelji sadrži primjere kreativnih aktivnosti i ideja u radu s djecom u sklopu umjetničkog kurikuluma, s jasnim i lako primjenjivim savjetima koji su upotpunjeni mnogobrojnim fotografijama.

Opis

dr.sc. Gordana Lešin:

Kreativni odgojitelji – program dramsko-scenskog izričaja u kurikulumu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja

Priručnik Kreativni odgojitelji – program dramsko-scenskog izričaja u kurikulumu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja utemeljen je na primjerima dobre prakse Stručno-razvojnog centra za provedbu programa Dramsko-scenski izričaj kroz tradicionalne i suvremene medije Dječjeg vrtića Milana Sachsa u Zagrebu. Prikazani su primjeri kreativnih aktivnosti i ideja u radu s djecom u sklopu umjetničkog kurikuluma, s jasnim i lako primjenjivim savjetima koji su upotpunjeni mnogobrojnim fotografijama. Zahvaljujući takvom načinu rada, kreativni će odgojitelji pridonijeti razvoju djeteta u svim razvojnim područjima te s pomoću igre poticati aktivno učenje, istraživanje i kreativnost u djece.

Priručnik je namijenjen odgojiteljima, studentima ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja te roditeljima koji žele pridonijeti kreativnom razvoju svojeg djeteta.

Suradnice: Ana Boban, Helena Duić, Ana Kerep, Valentina Laslo, Marina Mlinarić Duić, Ivana Popek, Ljerka Pukec, Mirjam Zeba

ID – 7004

ISBN = 9789530517684

Format = 200 x 270

Broj stranica = 264

Uvez = meki

Autor: dr. sc. Gordana Lešin

Dodatne informacije

Težina 0650 kg
Dimenzije 20 × 27 cm

Možda će vam se također svidjeti…

Košarica

Add a product in cart to see here!
0