BABY SIGNS – CJELOVITI START PAKET

kn250.00

Kategorija: Oznake: , ,

Znakovni jezik za bebe je jednostavan i prirodan način komuniciranja s djetetom prije no što ono progovori. U Hrvatskoj je novost, no u svijetu se ovaj znakovni jezik koristi od 20 godina. Uporabom znakovnog jezika djetetu se pruža jedinstvena mogućnost da podijeli svoj doživljaj svijeta oko sebe sa svojim najbližima dok roditelji uživaju postajući svjesni mnoštva stvari koje se odvijaju u toj maloj glavici.

Cjeloviti start paket sadrži sve što vam treba kako biste počeli znakovati sa svojom bebom.

Vodič za roditelje kroz Baby Signs® Program:
Praktično upoznavanje s jasnim, korak po korak uputama koje će vam pomoći uvidjeti kako je jednostavno „razgovarati“ s vašom bebom i prije nego progovori!

DVD Dobro došli u Znakovni jezik za bebe:
Uključuje uvod od strane utemeljitelja i Video Rječnik s najčešće korištenim znakovima demonstriranim uživo. Rječnik je u potpunosti usklađen s hrvatskim znakovnim jezikom.

Baby Signs® Slikovnice:
Prezentirajući Družinu u pelenama, ove dvije živopisne slikovnice pomoći će bebama „pričati“ o temama koje ih svakodnevno zaokupljaju.

DVD Moji Najdraži Baby Signs Znakovi:
Ovaj očaravajući DVD zaokupiti će pažnju beba i poučiti ih 6 lakih početnih znakova izabranih iz Baby Signs® Slikovnica. Prezentiran je kroz vrhunsku animaciju, živopisne lutke i preslatke bebe koje znakuju.

Dodatak: Brzi pregled 100 najčešće korištenih znakova koji su vam uvijek pri ruci.

Scroll to Top