EVA U SVIJETU SLOVA (Dječji edukativni program na CD ROM-u za poticanje razvoja predčitačkih vještina
Akcija!

EVA U SVIJETU SLOVA (Dječji edukativni program na CD ROM-u za poticanje razvoja predčitačkih vještina)

10.00 (75.34 kn)

Opis

– novo, prošireno izdanje –

Proširena i dopunjena ‘EVA U SVIJETU SLOVA’je interaktivni edukativni program na CD ROM-u namijenjen djeci predškolske dobi.
Pored poticanja temeljnih predvještina čitanja /zastupljenih i u 1. izdanju programa/ prepoznavanje i razlikovanje brojki i slova, razumijevanje rime, izdvajanje prvog glasa u riječima, usvajanje grafičkih znakova za glasove – slova, glasovnu i slogovnu raščlambu, program je značajno proširen i obogaćen novim zadacima u području slogovnog i glasovnog spajanja te prepoznavanja rime. Na taj je način kreiran program za djecu u kojem su obuhvaćene sve sastavnice glasovne svjesnosti.
Program je atraktivan i motivirajući. Igre slovima, glasovima, rimom uvode dijete u čudesan svijet pisane riječi na zabavan i interaktivan način, čime se osigurava lakše učenje čitanja početkom školovanja.
Pomoć roditelja, odgojitelja ili logopeda je poželjna i potrebna. No, dijete može biti i samostalno u rješavanju zadataka što mu omogućavaju glasovne upute, te je jako važno da ih dijete čuje prije svakog zadataka. Odabrani model učenja (nemogućnost pogreške u izvedbi), mogućnost izbora zadataka i pozitivno potkrepljenje nakon svakog uratka također su motivirajući.

Lik djevojčice Eve vodi dijete kroz cijeli program. Ona mu daje upute za rješavanje zadataka, i naravno, pohvaljuje ga nakon svakog uratka.

Program sadrži preko 100 zadataka podijeljenih u šest grupa koje su označene slovima abecede prema vještinama koje se potiču. Zadaci su programirani poput piramide, slijedeći liniju razvoja predvještina čitanja, od lakših prema težima, od vještine razlikovanja brojki i slova do glasovne raščlambe i spajanja.


ID broj: 024

Autor: Iva Mesec

Košarica

Add a product in cart to see here!
0