ŠUMA STRIBOROVA

ŠUMA STRIBOROVA ID broj: 1365

U paketu se nalaze strip slikovnica “Šuma Striborova”, DVD sa crtićem, audio knjiga u interpretaciji Marije Kohn, knjižica sa originalnim tekstom priče i poklon iznenađenja.
Ovo je prvi put da se neka od bajki Ivane Brlić Mažuranić pojavljuje u adaptiranoj verziji, što je inače uobičajena praksa za strane bajkopisce poput Andersena ili braće Grimm – tekst je prilagođen formi slikovnice stripa, osuvremenjen i pojednostavljen, kako bismo ga približili različitim uzrastima i suvremenim čitateljima. (Ali ne brinite – u paketu ćete dobiti i originalni tekst Mažuranićkine priče!)

Slikovnica postoji u tri verzije – na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku. Kod naručivanja odaberite jezik koji želite. Sve ostalo u paketu (DVD, CD…) je isto za sve jezike.

DVD sadrži crtić “Šuma Striborova” škotskog animatora Alistaira Keddiea na tri jezika – hrvatskom, engleskom i njemačkom. Radi na svim standardnim DVD playerima i računalima.

Interaktivni dodatak na DVD-u može se koristiti na Windows i Macintosh računalima, a sadrži:
• biografiju Ivane Brlić Mažuranić, uz mnoštvo fotografija i film iz njezinog života
• uvod u slavensku mitologiju
• dodatne informacije o našem multimedijskom projektu “Priče iz davnine”, autorima itd.
• igrice i zabavne aktivnosti,
• zvukove zvona (ringtones) u različitim formatima i pozadinske sličice (backgrounds) za mobilne telefone.

Audio knjiga ili zvučna knjiga na CD-u – tj. cijeli tekst “Šume Striborove” u interpretaciji legende hrvatskog glumišta Marije Kohn!

Uz CD upakirana je i knjižica s originalnim tekstom “Šume Striborove”, onakvim kakvim ga je 1916. godine napisala Ivana Brlić Mažuranić.

+ POKLON IZNENAĐENJA

Cijena: kn 187.00


kosarica
kartice upoznaj hrvatsku karte hrvatske knjižara foma zagreb RSS plačanje karticama Izjava o privatnosti Newsletter